Gave beelden 'Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind'

Gave beelden 'Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind'

Spectaculaire beelden voor de nieuwe Marvel-achtbaan.

Walt Disney weet al decennia lang hun grootste merken te vertalen naar allerlei vormen van entertainment. Het succes van het Marvel Cinematic Universe wordt ook steeds meer onderdeel van het grotere Disney-concept, ook met gave activiteiten in de pretparken.

Zo bestaat er al de Avengers Campus in Disney California Adventure Park en versies daarvan komen ook in Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris en Hong Kong Disneyland. Ant-Man and The Wasp: Nano Battle! vind je in Hong Kong Disneyland en Guardians of the Galaxy - Mission: Breakout! in Disney California Adventure Park.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind
Nu wordt er gewerkt aan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in Walt Disney World in Florida. Deze achtbaan is uiteraard gebaseerd op de Guardians of the Galaxy-films. Deze wordt onderdeel van EPCOT in het park.

De achtbaan wordt in de zomer van 2022 in gebruik genomen tijdens de Walt Disney World Resort 50th Anniversary- festiviteiten. Actrice Glenn Close keert terug als Nova Prime, de leider van Xandar en Nova Corps. Zij zal bezoekers onder meer begeleiden in de Xandar Gallery, een museum over de fictieve planeet, en vermoedelijk ook de 'storytelling'-achtbaan.


Hieronder twee ontwerpen voor de Xandar Gallery en een poster met daarop uiteraard de bekende Guardians. Zo jij het ritje een keer willen maken?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair