Tom Holland over zijn eerste bizarre en ietwat enge ontmoeting met Willem Dafoe

Tom Holland over zijn eerste bizarre en ietwat enge ontmoeting met Willem Dafoe

Spider-Man vs. The Green Goblin!

Voor het nieuwe Spider-Man avontuur, No Way Home, keren héél wat bekende gezichten terug. Zo ook Willem Dafoe. Hij zal opnieuw in de huid kruipen van zijn iconische slechterik The Green Goblin en zal het nu opnemen tegen de Spider-Man van Tom Holland. De hoofdrolspeler blikt nu terug op hun eerste ontmoeting.

Tijdens een recent interview deelde Holland het grappige verhaal: "Toen ik Willem voor het eerst ontmoette, was dat nog gedurende de periode dat het een groot geheim was. Er liepen dan ook de nodige mensen rond op de set met lange mantels aan."

Spannend
"Ik weet dat iedereen er gigantisch veel zin in had en deze jongens misschien nog wel het meest, aangezien ze hun oude personages weer opnieuw tot leven zouden gaan brengen. Een week voordat ze begonnen kwamen ze al langs op de set, om te kijken hoe het eraan toe ging, om Jon en mij te ontmoeten en gewoon wat plezier te hebben."

"Een dag liep ik dus rond op de set en botste ik tegen een man in een mantel op en zei toen: 'Kijk uit maat!' Toen deed hij zijn capuchon af en ik schrok echt. Ik had echt zoiets van 'Oh sh*t, het is de Goblin!' Maar Willem was super vriendelijk. Het was echt geweldig en een eer om met hem mogen samen te werken."

Mocht je de indrukwekkende laatste trailer gemist hebben, klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair