Pixar onthult trailer voor 'Turning Red'!

Pixar onthult trailer voor 'Turning Red'!

Nummer 25 van de Disney-animatiestudio Pixar.

De vorige drie films van Pixar wisten weinig indruk te maken aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Onward (2020) verscheen vlak voor de eerste bioscopensluiting door corona en Soul (2020) en Luca kregen slechts buiten de States bioscoopreleases.

Met Turning Red - in het Nederlands Over de Rooie - moet daar weer verandering in komen. Disney zendt de 25e avondvullende animatiefilm van Pixar namelijk wereldwijd de bioscoopzalen in.

Nieuwe trailer voor Turning Red
Met nummers van Billie Eilish en FINNEAS wordt Turning Red van regisseur Domee Shi (Pixar-short Bao) een deels muzikale film. Hieronder zie je de nieuwe trailer!


In de animatiefilm ontmoeten we Mei Lee (Rosalie Chiang), een zelfverzekerd, ietwat onhandig 13-jarig meisje, die in tweestrijd staat tussen haar moeders plichtsgetrouwe dochter blijven en de chaos volgen van het jongvolwassen zijn.

Haar beschermende, zo niet enigszins verstikkende moeder Ming (Sandra Oh) is nooit ver van haar dochter verwijderd - een lastige realiteit voor de tiener. En alsof de veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam niet genoeg zijn, verandert ze wanneer ze te opgewonden raakt plotseling in een gigantische rode panda.

Drie posters Turning Red/Over de Rooie
En hieronder ook nog eens drie posters voor Turning Red die in maart dus in de wereldwijde bioscoopzalen moet verschijnen. In Nederland zal dat op 11 maart zijn.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair