Tobey Maguire en Andrew Garfield weggeknipt uit trailer 'Spider-Man: No Way Home'?

Tobey Maguire en Andrew Garfield weggeknipt uit trailer 'Spider-Man: No Way Home'?

Marvel Studios doet het wel vaker.

Gisteren was er de tweede trailer voor de volgende Marvel-film Spider-Man: No Way Home, deeltje 27 in het Marvel Cinematic Universe én de definitieve aftrap van Sony's Spider-Man Universe. De beelden werden sterk ontvangen, maar... waar waren Tobey Maguire en Andrew Garfield? Let op mogelijk SPOILERS!!

Ondanks dat nog helemaal niet zeker is of de twee oud-Spider-Man acteurs in de film zitten, heeft het er wel alle schijn van. Hun tegenstanders duiken wel op en er zijn geruchten en naar verluidt zelfs beelden dat de Maguire en Garfield op de set waren van de achtste Spider-Man-film sinds 2002.

Zijn Maguire en Garfield uit de trailer geknipt?
Aangezien we in de trailer overduidelijk beelden kregen te zien uit het eindgevecht of in ieder geval het gevecht tegen de verzamelde schurken Doctor Octopus, Green Goblin, Sandman, Lizard en Electro is de kans groot dat in die scène dan ook de Peter Parkers van Maguire en Garfield te zien zouden moeten zijn. Dus: zijn ze uit de trailer geknipt? En let op, dit leidt tot mogelijke SPOILERS!!!

In de Braziliaanse trailer die we gisteren ook plaatsten is namelijk een shot te zien waarin Lizard wordt geslagen door een onzichtbaar figuur. Het zou goed kunnen dat op dat moment een andere Spider-Man uit het beeld is geknipt. Tom Hollands Spider-Man bevindt zich namelijk wel in het beeld.

Check onderstaande beelden maar op 0:54. En als dit het geval is, dan bestaat de kans dat de twee "oude" Peter Parkers ook in andere scènes zitten.



NieuwsFilm

meest populair