Lizard-terugkeer in 'Spider-Man: No Way Home' is een groot plotgat

Lizard-terugkeer in 'Spider-Man: No Way Home' is een groot plotgat

We leggen je uit waarom.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het vermoeden was al dat Lizard uit The Amazing Spider-Man terug was voor Spider-Man: No Way Home. De nieuwe trailer die deze week verscheen bevestigde dat nieuws.

Lizard is daarmee te zien naast een hele rits andere schurken: Electro, Doctor Octopus, Green Goblin en Sandman. Waarmee we nog maar één slechterik in de Sinister Six missen. De nieuwe beelden legden zelfs uit waarom de spreuk van Doctor Strange al die schurken terug bracht: zij stierven in het gevecht tegen hun Spider-Man. Maar dat klopt niet.

Een Spider-Man-plotgat?
Aan het einde van The Amazing Spider-Man zagen we hoe Curt Connors door Spider-Man genezen werd van zijn Lizard-vorm. De film eindigt met Connors in de cel, die van een schaduwachtig figuur eist dat hij Peter met rust laat.

Natuurlijk kan het gewoon zo zijn dat Doctor Strange zich vergist over de reden van de terugkeer van deze schurken. Of er is meer aan de hand. Zou dit bijvoorbeeld een andere Lizard zijn dan we tot nu toe zagen?

Vooralsnog lijkt het er echter op dat het idee van Strange wel klopt. De andere schurken kwamen allemaal om het leven in hun gevechten tegen Spider-Man. Wat hier meteen een mogelijk plotgat van maakt...

NieuwsFilm

meest populair