Onwaarschijnlijke bondgenoot voor Spider-Man in 'Spider-Man: No Way Home'?

Onwaarschijnlijke bondgenoot voor Spider-Man in 'Spider-Man: No Way Home'?

Spider-Man: No Way Home wordt nog een opvallende film.

Let op: Dit artikel bevat (mogelijk) SPOILERS.

Afgelopen woensdag kregen we een nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home te zien. Die bevatte een paar blikken op een aantal van de schurken van de film. Daaronder bevonden zich een paar slechteriken die fans misschien niet direct verwacht hadden.

Een daarvan is Dr. Otto Octavius, a.k.a. Doc Ock. Hem zagen we al heel kort in de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home. En op basis van dialoog in deze tweede trailer lijkt 't er bijna op dat hij aan de kant van Spider-Man staat.

Een goeierik?
De trailer geeft iets meer context aan de problemen die voortkomen uit het multiversum. We zien dat ze per ongeluk aankomen op het moment dat Doctor Strange een spreuk verpest waardoor de echte identiteit van Spider-Man onthuld wordt.

In de vechtscène op de brug merkt Doc Ock op dat Peter niet de Peter Parker is die hij kent. Later in de trailer lijkt het erop dat Doc Ock vast zit in een glazen kooi en leert hij Peter, Ned en MJ kennen. Iets later komen we erachter dat Doctor Strange een groot bezwaar uit als hij aangeeft dat de schurken die op komen dagen, gedoemd zijn te sterven in een gevecht met hun Spider-Man.

Op basis van de beelden van Spider-Man: No Way Home lijkt het er bijna op dat Doc Ock een bondgenoot vindt in Spider-Man, om de boel op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair