Acteurs reageren op trailer 'Spider-Man: No Way Home'

Acteurs reageren op trailer 'Spider-Man: No Way Home'

De beelden verschijnen later vandaag.

Vandaag krijgt de wereld de tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home gepresenteerd. Tijdens een speciaal fanevent komen de beelden vrij en daarna kan iedereen de beelden ook online vinden, zodat gelekte versies geen kans maken.

Drie van de hoofdrolspelers in de reeks solofilms rond de Peter Parker a.k.a. Spider-Man van Tom Holland zijn naast Holland zelf Zendaya als MJ en Jacob Batalon als Ned Leeds en zij hebben de nieuwe beelden al gezien.

Emoties bij beelden No Way Home
Om de boel onder de fans nog even meer te hypen komen Sony Pictures en Marvel Studios nu met een vermakelijke video waarin de drie acteurs hun uitbundige reacties geven op de gebeurtenissen. Eerder werd al bekend dat de trailer heel wat extra details gaat prijsgegeven.

Vanaf 16 december komt Spider-Man: No Way Home naar de wereldwijde bioscoopzalen en de 27e film in het Marvel Cinematic Universe lijkt niet alleen het Spider-Verse te gaan starten, ook lijkt het een aanzet tot het "Multiverse of Madness" dat in mei 2022 verschijnt, ook met Doctor Strange van Benedict Cumberbatch.



NieuwsFilm

meest populair