Gerucht: Marvel officieel begonnen aan nieuw 'Daredevil'-project

Gerucht: Marvel officieel begonnen aan nieuw 'Daredevil'-project

De populaire Netflix-held keert terug met een eigen film of serie.

Marvel Studios is officieel begonnen aan de voorbereidingen van een nieuw project rondom Daredevil. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman. Dit artikel bevat mogelijk spoilers voor een aantal aankomende Marvel-projecten.

Bekijk de afbeelding
Het is een publiek geheim dat Charlie Cox terugkeert als de blinde advocaat en burgerwacht Matt Murdock alias Daredevil in het Marvel Cinematic Universe, na die rol eerder te hebben gespeeld in de diverse Netflix-series.

Zo gaat het gerucht al heel lang rond Cox te zien zal zijn in Spider-Man: No Way Home om Peter Parker (Tom Holland) te verdedigen in de rechtszaal nu hij door Mysterio (Jake Gyllenhaal) is geframed als diens moordenaar. Ook zou er een rol weggelegd zijn voor Cox in een aantal andere projecten.

Volgens Richtman is de tijd daarna rijp voor een nieuw soloproject en Marvel zou onlangs gestart zijn met de voorbereidende productiewerkzaamheden daarvoor. Het is onbekend of het om een film of serie gaat, maar een serie lijkt op dit moment het meest aannemelijk.



Helaas is Richtman in het verleden niet echt een heel betrouwbare bron gebleken. Vooralsnog moeten we het gebruikelijke korreltje zout dan ook maar in acht nemen. Desalniettemin sluit dit bericht aan op een hele reeks aan geruchten over de terugkeer van de populaire Netflix-held.

NieuwsFilm

meest populair