Trailer 'Spider-Man: No Way Home' verschijnt dinsdag en heeft grote verrassingen

Trailer 'Spider-Man: No Way Home' verschijnt dinsdag en heeft grote verrassingen

Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe trailer groots gelanceerd.

Een paar weken geleden verscheen de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home en daarin zitten er enkele hints naar de schurken die Peter Parker (Tom Holland) in zijn Multiverse-avontuur gaat ontmoeten. Aankomende dinsdag komen daar een hoop, waarschijnlijk behoorlijk onthullende beelden bij.

Tijdens een groot fanevenement in Los Angeles aankomende dinsdag zal de trailer worden onthuld. Een banner voor het event meldt dat er "grote verrassingen" zullen zijn. De kans bestaat dat die verrassingen gaan de andere schurken in de film en mogelijk zelfs de komst van Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Of nog grotere onthullingen?
Het kan ook zijn dat Sony Pictures tijdens de bijeenkomst meer gaat onthullen over het Spider-Man Universe (SMU). In januari 2022 verschijnt namelijk al Morbius en in 2023 zouden zelfs drie films moeten verschijnen, met in ieder geval Kraven the Hunter. Wel weten het na dinsdag.

Waarschijnlijk zal de tweede trailer niet lang na het fanevenement online verschijnen en in de bioscopen draaien tijdens onder meer de voorstellingen van Ghostbusters: Afterlife, ook een film van Sony Pictures.

Spider-Man: No Way Home van Jon Watts verschijnt op 16 december in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair