'The Batman' onthult beste blik op de Batmobile tot nu toe

'The Batman' onthult beste blik op de Batmobile tot nu toe

Robert Pattinson's personage heeft een toffe wagen.

Nog maar een paar maanden en dan is The Batman eindelijk in de bioscoop te zien. De film van regisseur Matt Reeves vormt het debuut van acteur Robert Pattinson in de hoofdrol van Bruce Wayne en kreeg al een paar behoorlijk duistere teasers.

Misschien wel mede door die duistere teasers, kregen we nog niet echt een geweldige blik op de Batmobile van Bruce Wayne. Gelukkig is er het Warner Bros. Hotel in Abu Dhabi, waarin vlak voor de entree, een Batmobile staat.

De Batmobile
Op Twitter verscheen een blik op de Batmobile die Bruce Wayne in The Batman gebruikt. Die ziet er heel anders uit dan wat we tot nu toe te zien kregen in de franchise.

Check hieronder de foto:



Volgens de synopsis die Warner Bros. recent vrijgaf, is The Batman een edgy, actierijke thriller die Batman in zijn vroege jaren laat zien.

We zien hoe Bruce Wayne worstelt om balans te vinden tussen zijn zijn woede en gevoel voor rechtvaardigheid. Intussen onderzoekt hij een onthutsend mysterie dat Gotham terroriseert. Deze versie van Batman is een gedesillusioneerde, wanhopige burgerwacht die zich begint te realiseren dat de woede die hem zo consumeert, hem niet beter maakt dan de meedogenloze seriemoordenaar op wie hij jaagt.

NieuwsFilm

meest populair