Slimme 'The Incredible Hulk'-verwijzing in beelden 'She-Hulk'

Slimme 'The Incredible Hulk'-verwijzing in beelden 'She-Hulk'

En hoe zit het met de arm van Bruce Banner en zijn Smart Hulk.

In Avengers: Endgame uit 2019 zagen we opeens een heel andere Hulk. Een slimme. Richting het einde van de Marvel-film zagen we dat zijn arm behoorlijk te lijden had onder het gebruik van de Infinity Gaunlet van Thanos. In de eerste beelden uit de Marvel-serie She-Hulk keerde hij terug.

In de beelden zien we het Marvel Cinematic Universe-debuut van actrice Tatiana Maslany (Stronger, Orphan Black) als het personage Jennifer Walters. Zij is het nichtje van Mark Ruffalo's Bruce Banner en ze verandert gedurende de show in She-Hulk.

Wat is er met zijn arm gebeurd?
In de beelden zien we een paar flitsen van Smart Hulk en het is opvallend dat zijn arm weer helemaal goed lijkt te zijn. Zijn arm lijkt dus weer genezen. Opvallend is dat we Bruce Banner (dus niet Smart Hulk) zagen in de after credit-scène van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Toen had Banner nog een mitella om... Ergens in 2022 krijgen we antwoorden.


Hint naar originele Incredible Hulk
Ook grappig is de korte beeld waarin Walters de zin "Don't Make Me Angry. You Wouldn't Like Me When I'm Angry" zegt. Dit is een directe verwijzing naar de originele The Incredible Hulk-serie waarin de tekst door Dr. David Banner (Bill Bixby) wordt uitgesproken.



NieuwsFilm

meest populair