'Spider-Man'-promo laat een gevecht in het Sanctum Sanctorum zien?

'Spider-Man'-promo laat een gevecht in het Sanctum Sanctorum zien?

Dat belooft wat.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Het is altijd verleidelijk om iets te veel te lezen in de merchandise voor een film. Zo leken LEGO-sets voor Avengers: Infinity War wat scènes te bevestigen die niet in de film te zien waren. Dat gezegd hebbende, zou een nieuwe commercial voor speelgoed in Japan, gerelateerd aan Spider-Man: No Way Home, een gevecht kunnen teasen dat misschien in de film zit.

Het gaat om een tease die verwijst naar een gevecht in het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange. De Japanse advertentie laat wat van de merchandise zien die kinderen de komende weken kunnen verwachten rond Spider-Man: No Way Home.

Spidey in portalen
De promo laat wat kinderen die verkleed zijn als Spidey zien, die uit portalen te voorschijn komen binnen het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange.

Hieronder kan je 'm zien:



Overigens lijkt het er wel op dat de film een groot gevecht laat zien in het Sanctum Sanctorum. We hebben zelfs een redelijk idee van wie erin zouden kunnen figureren. Fans analyseerden frames uit de trailer en vermoeden dat Spidey het hier opneemt tegen de Lizard.

Hij zou een van de eerste schurken kunnen zijn waar Spidey mee te maken krijgt, wat betekent dat de spreuk van Doctor Strange direct gevolgen zou hebben.

NieuwsFilm

meest populair