Andrew Garfield reageert wel heel mysterieus op 'Spider-Man: No Way Home'-verhalen

Andrew Garfield reageert wel heel mysterieus op 'Spider-Man: No Way Home'-verhalen

Ditmaal doet hij het nog anders.

Tijdens een nieuw interview ging acteur Andrew Garfield weer eens in op de verhalen over schijn verschijning in de film Spider-Man: No Way Home. Hij kwam met een non-antwoord, maar wel een interessante reactie.

Recent noemde Tom Holland de film eentje waarin "drie generaties bij elkaar komen". ExtraTV sprak naar aanleiding daarvan met Garfield, die daar eerst zo op reageerde: "ik ga niet knipperen, ik ga niets doen". Vervolgens knipperde hij herhaaldelijk en zei hij: "Ik ga dit nu gewoon doen".

Mooie visie
Hoewel hij met een non-antwoord kwam, prees Garfield vervolgens nog Marvel Studios. "Ik hou heel erg van wat het hele team met het personage heeft gedaan. Ik vind het geweldig wat Jon Watts gedaan heeft, wat Tom gedaan heeft, wat Amy Pascal en Kevin Feige hebben gedaan met deze incarnatie van het personage. Ze hebben er zoveel ziel in gestopt, zoveel plezier en moois dat echt past bij dit personage."

"Ik zal dit zeggen: ik kijk enorm uit naar wat ze hebben gedaan met hun derde deel," voegde hij toe. Waarna hij grapte: "Ik knipperde een beetje, maar dat was echt per ongeluk!"

De film is in december te zien.

NieuwsFilm

meest populair