Eerste foto's 'Downtown Abbey 2' geven blik op gloednieuw personage

Eerste foto's 'Downtown Abbey 2' geven blik op gloednieuw personage

Laura Haddock is aan de cast toegevoegd...

Nieuwe afbeeldingen van het aankomende vervolg Downton Abbey: A New Era tonen uiteraard veel bekende gezichten, maar ook het gloednieuwe personage van Laura Haddock dat debuteert.

In officiële stills van FOCUS FEATURES herkennen we onder andere Robert Crawley van Hugh Bonneville en Lady Mary van Michelle Dockery die hun gebruikelijke rollen hervatten. Een andere afbeelding toont Edith (Laura Carmichael), Bertie (Harry Hadden-Paton), Tom Branston (Allen Leech) en Lucy (Tuppence Middleton) op weg naar een partijtje tannis tennis.

Een opvallend gezicht is dat van Laura Haddock (Guardians Of The Galaxy) die zich bij de wereld voegt en in glamoureuze stijl arriveert via een retro-auto. De rol van Haddock in het verhaal blijft voorlopig nog onbekend.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Verdere details blijven schaars
De originele ITV-serie liep van 2010 tot 2015 en volgde de aristocratische Crawleys en hun minder bedeelde medewerkers op het fictieve landgoed Downton Abbey. De historische show besloeg een periode van 1910 dat zich uitstrekte tot 1920 en werd per seizoen steeds populairder. Na het einde verscheen in 2019 de succesvolle verfilming Downtown Abbey.

De plot zal waarschijnlijk voortborduren op het vorige deel waarin de Crowley's in 1927 een koninklijk bezoek verwelkomden. Hoewel niet te zien op de stills, doen Hugh Dancy en Dominic West ook weer mee.

NieuwsFilm

meest populair