Het verhaal van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' lijkt gelekt te zijn

Het verhaal van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' lijkt gelekt te zijn

Doctor Strange in the Multiverse of Madness krijgt dit verhaal?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een van de meest geanticipeerde films van Marvel Studios, omdat deze Doctor Strange samenbrengt met de Scarlet Witch. Nu lijken er plotdetails onthuld te zijn.

Vooropgesteld is Reddit niet de meest betrouwbare bron die er maar is, maar sommige lekken die via het platform plaatsvinden zijn echt. In dit geval gaat het om een bron die driemaal eerder informatie plaatste op het platform, die achteraf bleek te kloppen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-details
Diezelfde bron stelt nu dus een aantal zaken rond Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De kans is aanwezig dat het klopt, dus we waarschuwen voor SPOILERS.

Scarlet Witch: Zij zou de voornaamste schurk zijn van de film. Shuma Gorath schijnt een kleine rol te hebben, en wordt opgeroepen door Wanda om America Chavez naar haar te brengen. De Darkhold zou Wanda volledig corrumperen en haar ervan overtuigen dat haar kinderen in het multiversum zitten en in de problemen zitten. Ze kan daar enkel naartoe reizen via astrale projectie, en heeft daarom America (die tussen tijdlijnen kan reizen) nodig.

De Illuminati: Doctor Strange zou erin slagen Shuma Gorath te verslaan en weet uiteindelijk Wanda te vinden. Het lijkt opgelost te worden na een goed gesprek, maar al snel blijkt het toch niet voorbij te zijn. Strange ontmoet in een andere realiteit een variant van Mordo, die daar de Master of Mystic Arts is en onderdeel van de Illuminati, een groep vredebewarende personages in het multiversum die aangevoerd worden door Professor X.

Meerdere Wanda's: De Scarlet Witch slaagt er naar verluidt in om meerdere Wanda-lichamen over te nemen en doodt een boel van de Illuminati. Vlak voordat ze erin slaagt, komt ze Professor X tegen, met wie ze in gevecht raakt. Ze wint, en vindt Tommy en Billy, die niet in gevaar bleken te verkeren. Het Darkhold manipuleerde Scarlet Witch om dit duistere pad in te slaan.

Chaos in het multiversum: Hierdoor verkeert het multiversum in grote chaos, waardoor Tommy en Billy ouder worden en veranderen in de superhelden Speed en Wiccan.

Twee jaar later: de film speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van de serie WandaVision af. Voor Strange is het vooral de vraag of hij Wanda moet doden om zo het multiversum te beschermen.

NieuwsFilm

meest populair