Makers 'Eternals' willen Galactus voor tweede film

Makers 'Eternals' willen Galactus voor tweede film

Komt deze iconische superschurk snel naar het Marvel Cinematic Universe?

De schrijvers van Eternals hopen de superschurk Galactus te mogen introduceren in een eventuele vervolgfilm. Dit artikel bevat spoilers over Eternals.

"Galactus is natuurlijk een geweldig personage en een fantastische schurk", reageert scenarioschrijver Kaz Firpo in een interview met The Direct. "Het moge duidelijk zijn dat we bezig zijn met de opbouw richting intergalactische en kosmische confrontaties".

De Eternals werken min of meer in opdracht van de Celestials. In de film bedenkt een deel van de Eternals zich echter wanneer duidelijk wordt dat de 'geboorte' van de nieuwe Celestial Tiamut op aarde de gehele planeet zou vernietigen.

De helden slagen daarin, maar daarna verschijnt de Celestial Arishem om een aantal Eternals te veroordelen voor hun daden. Volgens Firpo is het met zo'n verhaallijn niet vergezocht meer dat Galactus binnenkort voor de deur staat.

"Nadat je een ruimtegod hebt gedood en een andere ruimtegod komt om je te ontvoeren met het plan om de aarde te veroordelen, staat de deur duidelijk open voor een schurk die letterlijk hele werelden kan verslinden", beargumenteert hij.

Marvel heeft nog geen tweede Eternals-film aangekondigd, maar deze ideeën klinken zeker interessant.

NieuwsFilm

meest populair