Obi-Wan Kenobi is terug in sizzle reel voor de Disney+ serie

Obi-Wan Kenobi is terug in sizzle reel voor de Disney+ serie

Ewan McGregor is terug in Star Wars!

Helaas geen trailer, maar we hebben nu wel officieel de beelden van gisteren. Check ze op Disney+.

In 2022 kan je gedurende zes afleveringen van elk ongeveer een uur genieten van de terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi. Hij is dan te zien op streamingdienst Disney+ in een toffe nieuwe serie.

In de serie Obi-Wan Kenobi volgen we Obi-Wan in zijn tijd op woestijnplaneet Tatooine. Maar hoewel hij daar woont als de serie begint, moge duidelijk zijn dat hij op een groots avontuur gaat, waarbij hij heel wat bedreigingen het hoofd moet bieden.

De eerste beelden
Check hieronder de eerste beelden van de serie, die we in afwachting van morgen al gekregen hebben. Het gaat om een sizzle reel voor de serie. Daarin zie je wat concept art (die een paar interessante momenten laten zien) en interviews met hoofdrolspeler Ewan McGregor en regisseur Deborah Chow. Hopelijk hebben we morgen een echte trailer!

Obi-Wan Kenobi is de eerste keer sinds Revenge of the Sith te zien was, dat Ewan McGregor weer in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipt.

We hebben de afgelopen jaren veel verhalen gehoord over de terugkeer van McGregor in de rol. Zo zou hij voor een film terugkeren, maar dat werd uiteindelijk dus deze serie die gemaakt is voor streamingdienst Disney+.

De serie Obi-Wan Kenobi is niet de enige live-action Star Wars-serie die je in 2022 kan streamen. Het jaar begint met de tweede (tot en met zesde) aflevering van The Book of Boba Fett. Ook zijn Star Wars: Andor en mogelijk ook The Mandalorian te zien.

NieuwsFilm

meest populair