Doctor Strange zit niet in team Spider-Man in 'No Way Home'

Doctor Strange zit niet in team Spider-Man in 'No Way Home'

Duidelijk de grootste uitdaging voor Spider-Man tot op heden.

Waar Peter Parker in Homecoming nog kon vertrouwen op Tony Stark a.k.a. Iron Man en in Far From Home een meer persoonlijk duel uitvocht, staat hij in Spider-Man: No Way Home voor grotere uitdagingen: het multiverse en leden van de Sinister Six.

Maar er is nog een soort tegenstander: Doctor Strange, de mede-Avenger. Volgens Tom Holland is Strange namelijk niet de vriend van Parker. In gesprek met Total Film ging de acteur in op de relatie van Strange (Benedict Cumberbatch) en Parker.

"Het is een heel andere relatie [dan die van Stark en Parker]. Ik zou Doctor Strange niet als een mentor beschouwen - het is meer als een collega," aldus Holland. "Op dit punt in de films heeft Spider-Man naam gemaakt als een krachtige en serieuze Avenger. Doctor Strange ziet dat in hem en behandelt hem als een gelijke. En in de loop van de film loopt hun relatie op de klippen. In plaats van collega's te worden, worden ze geen vijanden, maar ze zijn zeker geen vrienden."

Interessante relatie met Doctor Strange
"Spider-Man wil altijd iedereen tevreden stellen. Hij wil altijd dat iedereen gelukkig is. En dat is nu niet het geval. Het is een interessante relatie. Het is heel, heel anders dan met Tony en Peter. Maar het is een leuke," voegde Holland toe. "Spider-Man en Doctor Strange zijn een geweldige mix. Ze zien er geweldig uit op het scherm. De balans tussen hen is erg grappig."

Check No Way Home vanaf 16 december in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de tv-spot Multiverse Unleashed met wat nieuwe flitsen.



NieuwsFilm

meest populair