Bikkelharde Bruce Willis in trailer actie-trilogie 'Fortress'

Bikkelharde Bruce Willis in trailer actie-trilogie 'Fortress'

De actiester is terug! Maar niet in blockbuster geweld.

Ben je liefhebber van een dertien-in-een-dozijn actiefilms dan zit je de laatste jaren goed bij Bruce Willis. De acteur die jarenlang een grote naam in Hollywood was, maakt tegenwoordig vooral veel kleinere en snelle producties.

Een van zijn volgende films heet Fortress en dat moet een trilogie aan films starten. De eerste twee delen zijn al opgenomen en nu wordt het derde deel gefilmd. De eerste film heeft ook rollen voor onder meer Jesse Metcalfe, Chad Michael Murray, Kelly Greyson en Natalie Burn.

Trailer Fortress
Hieronder zie je de eerste trailer voor de film van studio Lionsgate en regisseur James Cullen Bressack (Survive the Game).


Synopsis Fortress: Part 1
Het verhaal draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Een groep criminelen onder leiding van Balzary (Murray) doorbreekt de compound, vastbesloten wraak te nemen op Robert (Willis) en dat forceert de gepensioneerde officier en zijn zoon hier korte metten mee te maken.

Het eerste deel moet op 17 december in de States debuteren, vermoedelijk via video on demand en schijf. Dit verraadt onderstaande packshot van de Blu-ray uitgave.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair