Henry Cavill wil Marvel-held en James Bond spelen en wordt snel Highlander

Henry Cavill wil Marvel-held en James Bond spelen en wordt snel Highlander

De Superman-acteur wil eigenlijk alles wel.

De Britse acteur Henry Cavill kennen we vooral van zijn rol als Superman in het DC Extended Universe en sinds eind 2019 is hij het gezicht van de The Witcher-serie op Netflix. Maar de acteur wil in meer franchises spelen. Hij heeft er drie op het oog.

Captain Britain in het Marvel Cinematic Universe
"Ik zal nooit de naam van een Marvel-personage zeggen dat al door iemand anders wordt gespeeld, omdat iedereen zo'n geweldig werk verricht. Ik heb echter internet en ik heb de verschillende geruchten over Captain Britain gezien," aldus Cavill tegenover The Hollywood Reporter over het spelen in het Marvel Cinematic Universe.

"Het zou heel leuk zijn om daar een coole, gemoderniseerde versie van te maken - zoals de manier waarop ze Captain America hebben gemoderniseerd. Dat heeft iets leuks, en ik vind het heerlijk om Brits te zijn," voegde de acteur toe.

Nooit "nee" tegen 007
"Ik denk dat het heel spannend zou zijn om een gesprek te hebben met de producenten... In een ideale wereld hoef ik nooit iets af te wijzen. Niets is van tafel," aldus Cavill tegenover THR over het spelen van James Bond. "Het is een eer om zelfs maar deel uit te maken van dat gesprek."

Highlander in 2022
Eerder werd bekend dat Cavill de nieuwe Highlander wordt. Cavill zei tegen THR dat Chad Stahelski's visie een realistischer beeld schept dan de originele films en show, en meer een modern drama wordt. Cavill gaf in gesprek met THR aan dat de opnames volgend jaar starten.

Overigens zou hij ook interesse hebben in het blijven spelen van Superman en hij sluit niet uit dat hij terugkeert in Mission: Impossible 8. Hij ontbreekt wel in het aankomende zevende deel.

NieuwsFilm

meest populair