Gerucht: Regisseur 'Eternals' maakt 'Star Wars'-film van Marvel Studios-baas Kevin Feige

Gerucht: Regisseur 'Eternals' maakt 'Star Wars'-film van Marvel Studios-baas Kevin Feige

Chloe Zhao zou de film regisseren.

Ondanks een zwak ontvangst (of waren de verwachtingen erg hoog?) zal Marvel Studios en zijn baas Kevin Feige waarschijnlijk tevreden terugkijken op Eternals, de 26e film in het Marvel Cinematic Universe. Financieel gaat het goed en de fans lijken ook redelijk tevreden. Nu is er het gerucht dat regisseur Chloé Zhao in beeld is om de Star Wars-film van de Marvel-topman te regisseren.

De Star Wars-film van Kevin Feige werd alweer in september 2019 aangekondigd, maar er is tot op heden weinig over bekend. Eigenlijk is alleen bekend dat Michael Waldron nu bezig is met het schrijven van het script.

Eternals-regisseur naar Star Wars?
Volgens meerdere bronnen, waaronder One Take News en Cinelinx, is Zhao al gevraagd om de Star Wars-film van Kevin Feige te regisseren. En gek zou dat niet zijn. De regisseur liet even geleden nog weten dat ze de klus graag op zich neemt.

"Zeker, ik zal alles doen wat Kevin me vraagt," antwoordde de Oscarwinnaar nadat ze van The Playlist de vraag kreeg of ze de film zou willen regisseren. Overigens liet ze vaker doorschemeren geïnteresseerd te zijn in de scifi-franchise.

Mocht de Nomadland-regisseur voor Star Wars kiezen, dan lijkt haar rol als regisseur in het Marvel Cinematic Universe voorlopig uitgespeeld en dan lijkt ook Eternals 2 op de lange baan te worden geschoven.

NieuwsFilm

meest populair