Jonathan Majors over z'n rol als Kang, de nieuwe Thanos van het Marvel Cinematic Universe

Jonathan Majors over z'n rol als Kang, de nieuwe Thanos van het Marvel Cinematic Universe

Hoe kwam Majors bij de rol?

Fans van het Marvel Cinematic Universe ontmoetten Jonathan Majors als He Who Remains in de serie Loki. Maar we wisten voordien al dat hij terug zou keren als Kang the Conquerer in de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Nu vertelt de acteur in een interview wat ervoor nodig was om te tekenen.

He Who Remains kwam vrij snel na zijn debuut al om het leven. Maar Kang the Conquerer zal een merkbare aanwezigheid hebben in de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Majors zet daarmee ook een grote stap richting het worden van de volgende Thanos-achtige bedreiging.

Over de toekomst
Majors vertelde tijdens een interview over de toekomst van de tijdreizende warlord en zijn vele varianten. Ook ging hij in op waarom hij tekende.

"Ik weet alles wat iedereen gedaan heeft, en nog altijd aan het doen was. Verder dan 'Dit is de rol en dit is hoe we beginnen' kwamen we niet. Maar dat was voldoende voor mij om te begrijpen wie dit personage is, of in elk geval om dat te proberen," begon Majors.

"Toen ik naar het belang van Kang in het MCU keek, ging ik akkoord op dezelfde manier waarop ik dat met elke andere film doe. Wat is de verantwoordelijkheid van het personage? Kan de wereld verder zonder hem? Kan de scène verder zonder hem? Als dat niet mogelijk is, vind ik het okay, anders doe ik het niet. Ik wil die verantwoordelijkheid nemen."

NieuwsFilm

meest populair