'Eternals'-regisseur over de grote verrassing én terugkeer Marvel-helden

'Eternals'-regisseur over de grote verrassing én terugkeer Marvel-helden

Niet lezen als je de film nog wilt zien zonder spoilers.

De Marvel-film Eternals heeft niet één, maar twee nafilmpjes. En in een van de filmpjes zit een heel opvallend personage, gespeeld door een opvallende naam. En het lijkt erop dat de scène meer films met de nieuwe Marvel-helden inluidt.

Regisseur Chloé Zhao sprak met JoBlo over de mogelijke terugkeer van de personages. "Ik denk dat er nog iets cools kan komen - ik pitch nu niets richting Marvel - maar die wereld breidt zich heel snel uit," zij de regisseur. "Als ze iets doen in het verleden, op elk moment in de geschiedenis, kunnen ze zomaar opdagen omdat ze er de hele tijd zijn geweest."


SPOILERS!!! Ook mét dat opvallende personage?
En dan die mid credits-scène die toch best opvallend is. Die scène laat ons een leuke scène zien met Thena (Angelina Jolie), Makkari (Lauren Ridloff) en Druig (Barry Keoghan) die in het ruimteschip Domo op zoek zijn naar andere Eternals. En dan verschijnen er opeens twee andere figuren, namelijk Eros en zijn kleine vriend Pip.

Eros blijkt de rol van zanger / parttime acteur Harry Styles. "Ik hield Harry Styles in de gaten sinds hij in Dunkirk verscheen [...] Ik dacht bij hem meteen aan Eros, als een personage. En dat idee kwam tot leven toen ik hem ontmoette," aldus Zhao in een interview (zie onder).

Eros is de broer van Thanos en ook bekend onder de naam Starfox. Zijn verschijning zal zeker niet zonder reden zijn en heeft mogelijk dus ook iets te maken met de laatste regel van de film: "The Eternals will return..."



NieuwsFilm

meest populair