Uitstel 'Spider-Man: No Way Home' leidt tot boze fans

Uitstel 'Spider-Man: No Way Home' leidt tot boze fans

Maar ja... Wat moet Sony als de wereld straks weer op slot zit??

Even geleden werd al duidelijk dat Marvel Studios zijn films in 2022 weer wat had verplaatst. Het gevolg was dat er nu in maart geen film in het Marvel Cinematic Universe verschijnt. Zou dat stekje mogelijk voor Spider-Man: No Way Home zijn?

Fans zijn ergens een beetje bang van wel, gezien de coronaperikelen. En in de Filipijnen is de uitstel al aangekondigd, zij het waarschijnlijk om andere redenen. Daar staat de film namelijk in januari gepland en daar zijn de fans helemaal niet blij mee.

Fans starten petitie
Dat de film in de Filipijnen pas enkele weken later verschijnt, bevalt de fans niet en ze zijn op change.org een petitie gestart tegen de latere verschijningsdatum, inclusief de hashtag #DontDelayNoWayHomePH.

Het nieuws van de latere release in de Filipijnen werd bekend gemaakt door Columbia Pictures Philippines. Opvallend is dat alle films van Sony daar een flink stuk later verschijnen. Dus de Filipijnen is zeker niet de ideale plek om te wonen als je geen spoilers uit bijvoorbeeld de Marvel wil zien.

Overigens staat Spider-Man: No Way Home in de rest van de wereld gepland voor midden december. Deze week werd de eerste filmposter gespot, op de zijkant van een bus, met daarop Alfred Molina's Doctor Octopus en Tom Hollands Peter Parker.



NieuwsFilm

meest populair