Heeft Domino uit 'Deadpool 2' ook nog een toekomst in het Marvel Cinematic Universe?

Heeft Domino uit 'Deadpool 2' ook nog een toekomst in het Marvel Cinematic Universe?

Actrice Zazie Beetz hoopt van wel.

Zazie Beetz (The Harder They Fall) hoopt net zo'n geluksvogel te zijn als haar personage Domino uit Deadpool 2 en door Marvel terug te worden gevraagd voor de derde film in die reeks. De actrice hoopt de rol nog heel vaak te mogen spelen, zo vertelt ze aan Comicbook.com.

Bekijk de afbeelding
"Ik zou het geweldig vinden om nog eens in de huid te mogen kruipen van Domino. Geef mij maar een Deadpool 3, 4, 5, 7, 19", zegt Beetz daarover. "Ook zou het me gaaf lijken om haar een eigen oorsprongsverhaal te geven".

De actrice, die ook een rol had in Joker, vindt het bekende X-Men-personage gewoon heel tof. "Ik vind het een eer dat ik haar naar het witte doek heb mogen brengen en haar heb mogen spelen, dus dat zou echt graag nog een keer willen doen", aldus Beetz.

Ze heeft ook goede hoop dat ze daadwerkelijk die kans krijgt. "Ik geloof dat dat ook gaat gebeuren", vertelt ze. De rechten van de Deadpool-franchise waren voorheen in handen van Fox en nu van Disney. Beetz zegt dan ook: "En als Disney dat niet regelt, dan doe ik het zelf wel".

Deadpool 3 lijkt ook in de pijplijn te zitten. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds heeft daarvoor al meerdere ontmoeten gehad met Marvel Studios-baas Kevin Feige.

Regisseur Shawn Levy, met wie Reynolds de succesvolle prent Free Guy, hintte er eerder op dat hij ook betrokken is bij het project.

NieuwsFilm

meest populair