Martin McDonagh (Three Billboards) weet geweldige cast te strikken voor nieuw project

Martin McDonagh (Three Billboards) weet geweldige cast te strikken voor nieuw project

Nu al een film om naar uit te kijken!

Regisseur Martin McDonagh heeft al heel wat sterke films gemaakt, maar zijn laatste film was toch wel zijn grootste succes. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri deed het erg goed, iets dat ook te danken is aan de geweldige cast. Voor zijn volgende project heeft McDonagh echter ook al een hele mooie cast weten te strikken!

De filmmaker gaat aan de slag met The Banshees of Inisherin. Er is nog maar weinig bekend over het project, maar de eerste namen zijn wel al bevestigd en deze mogen er zeer zeker zijn!

Cast
Zo werkt Martin McDonagh opnieuw samen met zijn In Bruges-acteurs Colin Farrell en Brendan Gleeson, Seven Phychopaths-acteur Christopher Walken en Three Billboards-acteur Sam Rockwell. Laatsgenoemde won zelfs een Oscar voor zijn rol in die film.

Ook Oscar Isaac, o.a. bekend van Dune en [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/172606]Barry Keoghan[/i], Dunkirk, zullen belangrijke rollen spelen.

Script
McDonagh nam eveneens het script voor zijn rekening en zal het project proberen te verkopen tijdens de American Film Market-beurs, van 1 t/m 5 november. Dit zou niet al te lastig moeten zijn, aangezien 4 partijen als interesse zouden hebben getoond.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de opnames van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair