4 uiteenlopende nieuwtjes over 'Spider-Man: No Way Home'

4 uiteenlopende nieuwtjes over 'Spider-Man: No Way Home'

Venom, gelekte clip, Spider-Verse-concurrentie en Amazing Spider-Man link?

Nu Eternals bijna in de bioscoop draait wordt het echt uitkijken naar Spider-Man: No Way Home - als de meeste fans van het Marvel Cinematic Universe dat al niet deden. Komende periode kunnen we nog veel meer nieuws en geruchten verwachten over de film. Hieronder weer vier kleinere berichten.

Venom in No Way Home?
Wat zegt procent Amy Pascal over de kans dat Venom in No Way Home zit? "Je weet dat ik je dat nooit zal vertellen", zei Pascal tegen Empire. [i]"Maar het was erg leuk om te doen, en we houden van Tom Hardy." Hiermee verwijst ze uiteraard naar de situatie in Venom: Let There Be Carnage.

Concurrentie met Into the Spider-Verse?
Enne is er een soort van concurrentie met de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse die als eerste het Marvel Multiverse liet zien op het witte doek.

"Spider-Verse hielp bij het verbeelden en populariseren van de meerdere universums met verschillende personages erin," legde Feige uit aan Empire. "Maar het gaat niet noodzakelijkerwijs om concurreren. Het gaat om het vertellen van je eigen verhaal."

Gelekte clip: ander kostuum
Via een zeer korte gelekte clip uit Now Way Home zien we Tom Hollands personage besmeurd worden met groene verf door een Mysterio-fan. Dit zou ervoor zorgen dat Peter Parker zijn pak binnenstebuiten gaat dragen waardoor hij een goud-zwart kostuum heeft gedurende een deel van de film.



Meer connecties met The Amazing Spider-Man
En dan is er nog een mogelijk connectie met The Amazing Spider-Man ontdekt door een fan met haviksogen. Of het klopt... We zien het vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair