Marvel-baas waarschuwt fans: je gaat teleurgesteld raken van 'Spider-Man: No Way Home'

Marvel-baas waarschuwt fans: je gaat teleurgesteld raken van 'Spider-Man: No Way Home'

De verwachtingen rond Spider-Man: No Way Home zijn te hooggespannen.

Het zou een behoorlijk groots verhaal zijn als Andrew Garfield en Tobey Maguire ook echt in Spider-Man: No Way Home zouden zitten. Maar als ze dat niet zouden zitten, zou dat voor heel wat fans ook een enorme teleurstelling zijn.

De afgelopen maanden hebben we talloze geruchten gezien over een verschijning van de twee voormalig Spider-Man acteurs in Spider-Man: No Way Home. Marvel Studios en Sony Pictures hebben op geen enkel moment formeel bevestigd dat ze te zien zijn.

Verwachtingen tempert
Natuurlijk geloven fans het niet als Sony of Marvel zouden ontkennen. Wellicht in het kader daarvan, zegt Marvel-baas Kevin Feige tijdens een interview met Empire dat fans niet moeten verwachten wat hen niet beloofd is.

"Geruchten zijn leuk en velen zijn waar, maar velen kloppen ook niet. Het gevaar is dat als je in de verwachtingen gaat zitten van mensen, en hen enthousiast maakt over de film die ze krijgen, dan zullen ze teleurgesteld zijn over een film die ze niet krijgen," aldus Feige.

Daarmee lijkt het erop dat de Marvel-baas impliciet zegt dat onze verwachtingen wellicht niet te hoog gespannen moeten zijn. Gelukkig duurt het nog maar tot december eer de film in de bioscoop draait.

NieuwsFilm

meest populair