Netflix maakt enorme cast bekend voor nieuwe 'Bird Box'-film

Netflix maakt enorme cast bekend voor nieuwe 'Bird Box'-film

Doe je blinddoek maar alvast weer om.

Netflix heeft de cast aangekondigd van de Spaanstalige spin-off van Bird Box, de populaire horrorfilm waarin Sandra Bullock een moeder speelde die geblinddoekt haar kinderen naar een veilige plek probeerde te brengen. Het verhaal zal zich deze keer afspelen in Barcelona.

Bird Box bleek in 2018 een enorme hit op Netflix. Volgens de streamingdienst, die eigenlijk zelden officiële kijkcijfers naar buiten brengt, keken 89 miljoen huishoudens naar de film in de eerste vier weken van zijn release. Vanwege dit succes zette Netflix dan al snel in op een waar Bird Box-universum.

Begin dit jaar kondigde het platform dan ook een (eerste) spin-off aan. Dit keer is het Barcelona waar mensen de mysterieuze wezens moeten zien te overleven die hen ertoe drijven zichzelf van het leven te beroven.

De cast bestaat uit de volgende namen: Mario Casas (The Occupant), Georgina Campbell (Krypton), Diego Calva (Babylon), Alejandra Howard (Cleo), Naila Schuberth (Unbroken), Patrick Criado (La casa de papel), Celia Freijeiro (Vida perfecta), Lola Dueñas (Volver), Gonzalo de Castro (El inocente), Michelle Jenner (Julieta) en Leonardo Sbaraglia (Wasp Network).

Alex en David Pastor (The Heat, Self/less) schreven het script en kruipen ook in de regiestoel. De opnames moeten in november beginnen. De film, die nog geen titel heeft, moet vermoedelijk ergens volgend jaar op Netflix verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair