Gerucht: Marvel Studios maakt binnenkort 'Thunderbolts', 'Nova' en meer!

Gerucht: Marvel Studios maakt binnenkort 'Thunderbolts', 'Nova' en meer!

We krijgen onder meer Thunderbolts en Nova te zien.

Welke films en series die in het Marvel Cinematic Universe moeten gaan verschijnen zijn bekend tot in 2023 en dat jaar nadert ons sneller dan je denkt. Over ruim een jaar is het al zover. Marvel Studios zal dan al diep in phase 4 van het MCU zitten. Dus welke films volgen daarna?

De website GWW, dat even geleden al met het gerucht rond World War Hulk kwam, zegt te weten welke projecten er zoal in productie genomen gaan worden. Zo denkt GWW dat Thunderbolts geen serie wordt, maar een film. De opnames zouden in 2023 gaan aanvangen.

De Thunderbolts worden ook wel Marvels versie van DC's Suicide Squad genoemd. De groep schurken zou mogelijk kunnen bestaan uit de bestaande personages als Bucky Barnes, Baron Zemo, Hawkeye, Ghost, Taskmaster, General Ross, U.S. Agent, Yelena Belova en Valentina Allegra de Fontaine.

Nog meer MCU-projecten onthuld?
En er zijn volgens GWW meer projecten die in 2023 in productie worden genomen. Het reeds aangekondigde Fantastic Four, het langverwachte Nova en een vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zouden films zijn die in dat jaar opgenomen moeten gaan worden.

Ook zou er gewerkt worden aan een Disney+ spin-off over Okoye die voort zou komen uit Black Panther: Wakanda Forever. Okoye is het personage van The Walking Dead-actrice Danai Gurira. Veel Marvel komende jaren!

NieuwsFilm

meest populair