Klaar voor de feestdagen? Netflix voegt deze films toe de komende weken

Klaar voor de feestdagen? Netflix voegt deze films toe de komende weken

We duiken vandaag in de feestdagen op Netflix.

Vandaag blikken we vooruit op de films die Netflix de komende twee maanden online zet, in het kader van de feestdagen. Dat zijn vooral erg romantische films. We duiken er meteen in!

Love Hard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hernan Jimenez | Cast: Nina Dobrev, Lochlyn Munro, Darren Barnet, Harry Shum Jr. | Releasedatum: 5 november
Een vrouw in Los Angeles, die weinig geluk in de liefde heeft, ontmoet op een dag eindelijk een leuke jongen. Althans, via een dating-app, want hij woont helemaal aan de oostkust van het land. Ze besluit hem tijdens de feestdagen op te zoeken als verrassing, zodat ze elkaar eindelijk in het echt kunnen ontmoeten. Maar dan blijkt dat ze al die tijd werd gecatfished, oftewel: deze jongen is niet bepaald de persoon die hij claimde te zijn.

Father Christmas Is Back (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mick Davis, Philippe Martinez | Cast: April Bowlby, Talulah Riley, Elizabeth Hurley, Kelsey Grammer | Releasedatum: 7 november
Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familiezaken als hun lang geleden verdwenen vader ineens voor kerst verschijnt bij het kerstdiner in hun gigantische landhuis.

The Princess Switch 3 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Anne Hudgens, Nick Sagar, Remy Hii, Amanda Donohoe | Releasedatum: 18 november
Als een bijzonder kerst-relikwie gestolen wordt, roepen de koninklijke look-alikes Margaret en Stacy de hulp van dubbelganger Fiona - en haar bloedmooie ex - in voor hulp.

Robin Robin (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Ojari, Michael Please | Cast: Gillian Anderson, Bronte Carmichael | Releasedatum: 24 november
'Robin Robin' vertelt het aandoenlijke verhaal van een roodborstje dat voor haar geboorte als ei per ongeluk tussen het vuilnis terechtkomt. Robin wordt vervolgens geadopteerd door een familie criminele muizen. Om te bewijzen dat ze ook een hele goede muis kan zijn, besluit Robin zelf het criminele pad te bewandelen. Op dit moment ontdekt ze wie ze nou eigenlijk echt is.

A Castle for Christmas (2021)
Regie: Mary Lambert | Cast: Cary Elwes, Brooke Shields, Vanessa Grasse, Suanne Braun | Releasedatum: 26 november
Als een Amerikaanse auteur probeert een kasteel te kopen in Schotland, krijgt ze meer dan ze wilde kopen want de norse eigenaar van het pand vindt het in eerste instantie maar niks.

Single All the Way (2021)
Regie: Michael Mayer | Cast: Michael Urie, Kathy Najimy, Luke Macfarlane | Releasedatum: 2 december
Peter is enorm wanhopig om het oordeel van zijn familie over zijn eeuwige status als single te ontwijken. En dus overtuigt hij zijn beste vriend Nick ervan zich bij hem te voegen voor de feestdagen en te doen alsof ze een relatie hebben.

The Claus Family 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Vandenborre | Cast: Bracha van Doesburgh, Jan Decleir, Mo Bakker, Eva van der Gucht | Releasedatum: 7 december
Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z'n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

City Lights (2021)
Regie: Shaun Paul Piccinino | Cast: Amanda Detmer, Lauren York, Laura James, Josh Swickard | Releasedatum: 16 december
Vervolg op A California Christmas. Callie en Joseph werden een jaar geleden verliefd op elkaar. Ze hebben nu een eigen melkboerderij en een wijnhandel. Maar hun romance komt onder druk te staan als de zaken en familieverplichtingen Joseph terug naar de stad roepen.

En ook te zien
Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn (23 november)
Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis (3 december)
David and the Elves (6 december)
A Najia Christmas (verwacht in december)

NieuwsFilm

meest populair