Als je denkt dat je Marvel-slechterik Kang the Conquerer al kent, vergis je je

Als je denkt dat je Marvel-slechterik Kang the Conquerer al kent, vergis je je

Jonathan Majors speelt een andere variant.

Als je dacht dat Jonathan Majors de redelijk vrijgeestige He Who Remains zou spelen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, dan vergis je je. Tijdens een recent interview vertelde Majors welke variant van het personage hij speelt.

De acteur maakt nogal duidelijk tijdens het interview dat hij een heel andere vorm van Kang speelt straks. Eentje die vermoedelijk een stuk minder vriendelijk en schappelijk is.

Kang the Conquerer spelen
Tijdens het interview vertelde Majors dat zijn psychologie "verschoven" is om een kwaadaardigere variant te spelen. "Ik voelde mij heel losjes en vrij op de set van Loki. Het MCU en alle powers-that-be zijn zo openhartig," aldus Majors tegenover GamesRadar.

"Het personage is anders, dus je beweegt ook op een andere manier. Mijn psychologie verschoof vanwege het personage. Hij is gewoon een andere man. He Who Remains zit niet in Ant-Man. Kang wel. Maar de mensen die ons omringen - de cast, mijn hoofdrolspeler Paul Rudd - dat is anders. Omdat Paul niet Tom [Hiddleston] is. Dit is een film, geen televisieserie. Ik ben er al sinds het begin, en kwam aan het eind van Loki pas binnen."

De film Ant-Man and the Wasp: Quantumania moet in juli 2023 te zien zijn in de bioscoop. Je kunt Loki streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair