Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

John Wick 3 - Parabellum (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a. | Te zien op: Veronica (20:30 uur)
Hitman John Wick is excommunicado verklaard door The High Table, een gilde voor huurmoordenaars. Er staat een miljoenenpremie op zijn hoofd en daarom kan hij niets anders dan vluchten. Met slechts één uur voorsprong en een hoop oud-collega's achter zich aan, probeert Wick een oude bekende te bereiken die hem mogelijk kan helpen bij het zuiveren van zijn naam.

Spies in Disguise (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Bruno en Troy Quane | Cast: Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Superspion Lance is hartstikke cool en dapper. Iedereen kijkt naar hem op, zo ook de jonge wetenschapper Walter. Wanneer Lance na een mislukt experiment in een duif is veranderd, moet hij met zijn tegenpool Walter als duo leren samenwerken om de wereld te kunnen redden van een groot gevaar.

Gemini Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead, e.a. | Te zien op: Prime Video
De succesvolle huurmoordenaar Henry Brogan krijgt last van zijn geweten en wil daarom stoppen met zijn werk. Hij bezit echter over een hoop gevoelige informatie en daarom komt hij op de dodenlijst van zijn oude overheidsbaas Clay Verris te staan. Verris stuurt een ultiem wapen op Brogan af om hem uit te schakelen: een jongere versie van zichzelf.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair