'Spider-Man: No Way Home' krijgt snel weer een trailer

'Spider-Man: No Way Home' krijgt snel weer een trailer

De tweede trailer is goedgekeurd.

Mocht je heel erg uitkijken naar de laatste trailer voor Spider-Man: No Way Home, dan hebben we vermoedelijk goed nieuws voor je. Het ziet er namelijk naar uit dat die er snel aan zit te komen.

De Zuid-Koreaanse variant van de kijkwijzer blijkt net de nieuwe trailer voor Spider-Man: No Way Home goedgekeurd te hebben. Dat betekent dat medewerkers de trailer bekeken en gekeurd hebben, en dat deze nu online gezet mag worden.

Nieuwe trailer
Wanneer de nieuwe trailer precies te zien zal zijn is niet bekend. Het lijkt er tegelijk niet op dat het enorm lang gaat duren eer we meer van Spider-Man: No Way Home te zien krijgen. De release staat immers gepland voor december dit jaar.

Spider-Man: No Way Home laat zien hoe Peter Parker probeert de wereld te laten vergeten dat hij in het echt Spider-Man is. Daarvoor gaat hij langs bij Doctor Strange.

Die helpt hem wel, maar de spreuk lijkt onbedoelde gevolgen te hebben, want de grenzen met het multiversum vervagen mee dan ooit. Waardoor we een hele rits oude Spider-Man slechteriken te zien krijgen, waaronder Electro en Dock Ock.



NieuwsFilm

meest populair