Prime Video voegt deze films nieuw toe in november

Prime Video voegt deze films nieuw toe in november

We zetten alle aankomende toevoegingen voor je op een rij.

Vandaag heeft Prime Video bekend gemaakt welke films het allemaal nieuw toevoegt aan zijn aanbod in november 2021. We zetten de lijst voor je op een rij!

Gunpowder Milkshake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Navot Papushado | Cast: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh | Releasedatum: 5 november
In de actiethriller 'Gunpowder Milkshake' wordt Sam op 12-jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een zeer effectieve huurmoordenaar. Sam wordt vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waarvoor haar moeder werkte. Vijftien jaar later is Sam in de voetsporen van haar moeder getreden en uitgegroeid tot een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van Emily, een onschuldig 8-jarig meisje.

Infinite (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Dylan O'Brien | Releasedatum: 11 november
Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

Mayor Pete (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jesse Moss | Cast: Pete Buttigieg | Releasedatum: 19 november
Deze documentaire kijkt naar de campagne die Pete Buttigieg voerde om de president van de Verenigde Staten te worden.

Dog Years (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fabio Mollo | Cast: Aurora Giovinazzo, Federico Cesari | Releasedatum: 26 november
Na een onfortuinlijk auto-ongeluk met een hond, besluit ze haar levensjaren in hondenjaren te tellen. Nu ze zestien wordt, is ze een eeuw oud, want een jaar van haar leven telt ineens voor zeven. En dus besluit Stella, ervan overtuigd als ze is dat ze nog maar weinig levensjaren heeft, een bucket list te schrijven met alles wat ze wil realiseren voor haar dood.

NieuwsFilm

meest populair