Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

We zetten alle nieuwe releases op een rij.

Waar Prime Video begin deze maand nog aankondigde dat we Halloween Kills konden verwachten op 24 oktober, bleek dat niet het geval te zijn. In plaats daarvan hebben we in dit vernieuwde overzicht wel vijf andere titels die deze week zijn toegevoegd. Excuses voor de fout!

Broke (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Heath Davis | Cast: Steve Bastoni, Brendan Cowell, Max Cullen, Pippa Grandison
Een in ongenade gevallen sportster en gokverslaafde probeert zijn leven een andere wending te geven met de steun van zijn grootste fan.

Friends, Foes & Fireworks (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sarah Jayne, Ivan Malekin | Cast: Lara Deam, Whitney Duff, Asleen Mauthoor, Genya Mik
Een groep vriendinnen komt samen voor een oudejaarsviering, maar oude spanningen komen weer boven en rivaliteit uit het verleden laait weer op, waardoor de nacht in chaos verandert en vonken en onthullingen als vuurwerk overvliegen.

El Amarre (2021)
Regie: Tamae Garateguy | Cast: Vadhir Derbez, Sofía Espinosa, Danae Reynaud, Ana Lucia Robleda
Juliata spreekt een liefdesspreuk uit over een collega die volgens haar helemaal perfect voor haar is. De wens gaat in vervulling en het vormt het begin van een liefdesverhaal. Maar al snel blijkt hij een gruwelijk geheim bij zich te dragen.

Bon Bini: Judeska in da House (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Jandino Asporaat, Cynthia Abma, René van Zinnicq Bergman, Belinda van der Stoep
Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

Mine 9 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eddie Mensore | Cast: Terry Serpico, Mark Ashworth, Kevin Sizemore, Clint James
Negen mijnwerkers proberen te overleven na een explosie die hen met 1 uur zuurstof drie kilometer onder de aarde heeft achtergelaten.

NieuwsFilm

meest populair