'Eternals' geeft antwoord op deze vragen over de Celestials uit het Marvel-universum

'Eternals' geeft antwoord op deze vragen over de Celestials uit het Marvel-universum

Dat wordt wat.

Eternals gaat wat grote vragen over de Celestials van het Marvel-universum beantwoorden. Dat vertelt producent Nate Moore tijdens een van de vele interviews die hij vorige zomer deed tijdens de opnames van de film.

Het voornaamste verhaal van Eternals draait om het team van superhelden die het tegen hun rivalen, de Deviants, opnemen. Maar de film voegt ook verhaal toe over de Celestials, een oeroud ras van gigantische en godachtige ruimtevaarders waar nu meermaals naar verwezen is in de films en series.

De Celestials
De site Screen Rant vroeg Moore over de Celestials en in hoeverre de film in hun verhaal duikt. Dat blijkt wel te gebeuren:

"We duiken in de geschiedenis van deze ruimtegoden. Wat was hun rol bij het scheppen van het leven in het universum? Hoe verschillen ze, wat is het spel dat zij spelen? Dat leren we allemaal in de film, evenals wat de connectie tussen de Eternals en de Celestials is."

Daarmee gaan we dus mogelijk meer over de oeroude geschiedenis van het Marvel-universum te zien krijgen. En lijken verhaallijnen voor de toekomst alvast opgezet te worden. Dat belooft dus wat!

NieuwsFilm

meest populair