'Ant-Man 3' wordt echt Kang versus de hele Ant-Man familie

'Ant-Man 3' wordt echt Kang versus de hele Ant-Man familie

Dat wordt een bikkelharde strijd.

De opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania zijn in volle gang. Straks zien we Paul Rudd dus weer als Ant-Man, en Evangeline Lilly als The Wasp. En ze nemen het op tegen niemand minder dan Kang the Conquerer, een rol van Jonathan Majors.

Majors speelt de rol voor een tweede keer in die film, nadat hij zijn debuut maakte in de finale van de televisieserie Loki als He Who Remains.

Kang vs de Ant-Man familie
Jonathan Majors is vermoedelijk te zien als een andere variant van Kang, en ditmaal mogelijk een nog minder vriendelijke.

Tijdens een interview met Variety vertelde Majors over de film. Het wordt een keihard gevecht lijkt het.

"Nou, we hebben een ander scenario. Andere schrijvers, en we nemen op in een ander land. Zoals je weet is 'He Who Remains' nu echt in de wereld en we weten maar zoveel van hem. We hebben misschien 40 minuten met hem in het narratief tot nu toe, en dat helpt mij een verhaal op te bouwen, een canvas om mee te werken met de andere castleden."

"Ditmaal is het niet de ongelofelijke Tom Hiddleston, maar krijg ik te maken met Paul Rudd en Evangeline Lilly en de Ant-Man familie. Het is echt een heel andere wereld en ik verken 'm gewoon en probeer mijn best te doen."

In februari 2023 moet de film in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair