Speelt 'Eternals' zich ook af op andere planeten?

Speelt 'Eternals' zich ook af op andere planeten?

Of toch alleen op de Aarde?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Volgens een van de producenten bezoekt Marvel-film Eternals meer planeten dan alleen de Aarde. Het is de derde film in Phase Four van het Marvel-filmuniversum.

De Eternals zijn onsterfelijke wezens met superkrachten die gevraagd zijn door de Celestials om de Aarde te beschermen tegen de Deviants. Dat zodat de mensheid veilig zichzelf zou kunnen ontwikkelen. Maar er komt een nieuwe horde grotere en gevaarlijkere Deviants en moeten de Eternals weer samenwerken.

Niet alleen op Aarde
Interessant is dat producent Nate Moore tijdens een setbezoek van Screen Rant vertelde dat de film zich niet alleen op de Aarde af zal spelen.

Hij wilde niet al te veel details geven, maar vertelde dat we niet alleen naar nooit eerder in het MCU geziene locaties op Aarde reizen. Ook zien we "een paar glimpen van Olympia, ook al brengen we daar niet al te veel tijd door."

In de comics is Olympia de stad waar de Eternals vandaan komen. Oorspronkelijk heette dat Titanos en is het een stad op een bergtop, die in Antarctica lag in bepaalde comics. In andere delen weer in Griekenland, in een geheime locatie vlakbij Mount Olympus.

Meer details wilde Moore niet geven. In de comics bezoeken de Eternals ook Uranus, dus wie weet dat zoiets ook nu kan gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair