Christopher Nolan laat zich uit over nieuwe Batman film

Christopher Nolan laat zich uit over nieuwe Batman film

Wat denkt 'The Dark Knight'-regisseur er precies van?

Christopher Nolan wist hoge ogen te gooien met zijn The Dark Knight-trilogie, waar Christian Bale in de huid kroop van de geliefde superheld. Niet zo heel gek dus, dat de regisseur nu ook wordt gevraagd naar zijn mening i.v.m. de nieuwe Batman-film.

Ben Affleck nam het stokje over van Bale, maar ondanks het feit dat de acteur het goed deed, werden de films waarin hij te zien was lang niet allemaal even goed onthaald. Deze keer mag Robert Pattinson het gaan proberen in de versie van Matt Reeves (bekend van de Planet of the Apes-franchise).

Reactie
Recentelijk was Nolan te gast bij de podcast Happy Sad Confused, waar hij werd gevraagd over de nieuwe film. De regisseur was vol lof over filmmaker Reeves en hoofdrolspeler Pattinson.

"Het personage van Batman heeft baat bij deze herinterpretatie" begint Nolan. "Matt Reeves is een geweldige regisseur en Rob(ert) is een van de beste acteurs vandaag de dag". Heel erg gek is het niet dat Nolan positief is over Pattinson, aangezien de twee al samenwerkten aan Tenet.

Druk
Door de jaren heen hebben we zowel de beste als slechtste Batman-films voorbij zien komen. The Dark Knight, met een glansrol voor Heath Ledger's Joker, wordt gezien als een van de beste superhelden films aller tijden, terwijl Batman & Robin en Batman v Superman: Dawn of Justice juist weer erg tegenvielen.

De eerste paar beelden van The Batman werden echter warm onthaald. Andy Serkis, een van de acteurs van de film, zegt dat ons zelfs een meesterwerk staat te wachten. Later deze maand, op 16 oktober om precies te zijn, verschijnt de nieuwe trailer!

NieuwsFilm

meest populair