Gamora keert dan toch terug in Marvel Cinematic Universe

Gamora keert dan toch terug in Marvel Cinematic Universe

Het "verloren personage" pakt belangrijke rol in What If...?

De achtste aflevering "What If... Ultron Won?" van de Disney+ serie What If...? is misschien wel de beste tot op heden. Morgen verschijnt de negende en laatste aflevering online en deze laat ons de terugkeer van Gamora zien. Let op: SPOILERS!!!

Zoals bij iedere aflevering onthult Marvel Studios het belangrijkste gezicht in de aanstaande aflevering via een poster. Dit keer is het dus Gamora, in de live action-films het personage van actrice Zoe Saldana. Wat haar rol wordt is nog niet duidelijk, maar haar outfit verraadt mogelijk al iets.

Gamora terug in MCU
Waar haar verblijf in de live action-films onbekend is en ongetwijfeld onderdeel wordt van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) zien we in What If...? een alternatieve versie van de krijger die afkomstig is van de planeer Zen-Whoberi.

Op onderstaande poster zie je Gamora in het outfit van Thanos, haar "vader" die in deel acht nog zo gemakkelijk aan zijn einde kwam. Moet Ultron het straks opnemen tegen Gamora, of is er iets anders aan de hand? Het is nog onbekend of Saldana de stem van Gamora heeft ingesproken.



NieuwsFilm

meest populair