Man denkt een wolf te zijn in opmerkelijke trailer 'Wolf'

Man denkt een wolf te zijn in opmerkelijke trailer 'Wolf'

En Lily-Rose Depp is Wildcat.

We hebben door de jaren heen al de nodige acteurs gezien die in de huid stapten van een weerwolf of een ander dierlijke verschijning. Denk ook aan de film Tusk (2014) waarin we een opmerkelijke transformatie naar een dier zien.

Nu komt er de film Wolf, en de titel verraadt al over welk dier het zo ongeveer gaat. Dit keer denkt het hoofdfiguur dat hij een wolf is... Het zal je maar overkomen. Het is acteur George MacKay die de rol mocht inkleden.

Eerste trailer Wolf
Dit keer geen verhaal over een volle maan, maar over het hoofdpersoon Jacob die een ziekte heeft waardoor hij denkt dat hij een wild dier is. Hij belandt in een kliniek waar hij meer mensen ontmoet die denken dat ze een dier zijn.

Zo denkt Wildcat (Lily-Rose Depp) ook dat ze een dier is en samen met Jacob beleven ze de nodige avonturen in de avonduren: wolf meets cat!

Het script komt van regisseur Nathalie Biancheri, bekend van de film Nocturnal. De film wil vooral laten zien hoe het voelt als je denkt dat je thuishoort in een ander lichaam. Wolf verschijnt op 3 december in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair