'Fast & Furious'-actrice over de dramatische dood van Paul Walker

'Fast & Furious'-actrice over de dramatische dood van Paul Walker

Jordana Brewster heeft het er nog steeds bijzonder moeilijk mee.

Actrice Jordana Brewster blikt terug op de tragische dood van Paul Walker, met wie ze samen was te zien in diverse Fast and The Furious-films.

Beide personages werden voor het eerst in de populaire franchise geïntroduceerd in The Fast & The Furious uit 2001 en keerden daarna allebei terug voor 4 andere delen.

De laatste keer dat ze te zien waren was in Furious 7, aangezien Walker om het leven kwam tijdens de opnames van de film.

Lastig
Brewster speelt Mia Toretto, de zus van Dominic Toretto (hoofdrolspeler Vin Diesel) en Walker was te zien als Brian O'Connor, eerst een vijand van de familie maar daarna een belangrijk lid ervan.

In de franchise worden Mia en Brian een koppel maar ook in het echte leven konden de twee het erg goed vinden. Brewster heeft dan ook nog steeds moeite met de dood van de acteur.

Zo zegt de actrice: "Het gaat echt in golven. Soms is het super visceraal en dan is het weer onvoorstelbaar dat hij er niet meer is... Raar vind ik dit echter niet, want hij had gewoon een groot impact op mijn leven, en op de levens van zoveel andere mensen om hem heen."

Herdenken
Eerder deze maand zou Walker 48 jaar oud zijn geworden. Brewster laat dan ook weten dat zijn verjaardag elk jaar een speciale dag is.

"Ik vind het belangrijk hem te eren op zijn verjaardag, hem te herinneren en te vieren" vervolg Brewster. "Dat is ook een van de beste dingen wanneer we weer samen komen voor een nieuwe film. De hele cast herdenkt hem dan en we hebben het over hem".

Terugkeer?
Brewster keerde wel terug voor F9 en het gerucht gaat dat Walker's personage O'Connor misschien zelfs ook weer 'terugkeert' voor de afsluitende delen, door middel van digitale effecten en hulp van zijn broers, Cody en Caleb, zoals dat ook al het geval was voor het zevende deel.

NieuwsFilm

meest populair