Baywatch-babe Donna D'Errico in een heel ondeugend outfit op Insta-foto

Baywatch-babe Donna D'Errico in een heel ondeugend outfit op Insta-foto

De actrice weet de kijker weer te verrassen.

Op 30 maart 1968 zag de celeb Donna Jeanette D'Errico het levenslicht. Voor ze door 's werelds bekendste mannenblad werd gevraagd voor een fotoshoot had ze een limousinebedrijf in Las Vegas. Na haar centerfold ging het snel met de blondine.

Na eenmalige optredens in Unhappily Ever After, Married... with Children en High Tide werd Donna niet veel later aangetrokken voor de rol van Donna Marco in zowel Baywatch Nights als de moederserie Baywatch.

Wat betreft films zagen we haar in Candyman: Day of the Dead, Austin Powers in Goldmember en Comic Book: The Movie. De afgelopen periode richt ze zich weer wat meer op films, met onder meer een rol in Survive the Game met ook Bruce Willis en Chad Michael Murray.

Altijd opvallend op Insta
Op een nieuwe foto op Instagram zien we de actrice - die het op een of andere manier voor elkaar krijgt om er niet uit te zien als iemand uit 1968 - in een doorschijnend outfit. "Zeg elke avond iets positiefs tegen jezelf voordat je in slaap valt. Jullie zijn stuk voor stuk magische, mooie mensen en jullie doen ertoe en zijn belangrijk," schrijft Donna er nog even bij.


Zien hoe de 53 jarige Donna eruit zit in haar pakje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair