Tom Cruise is helemaal niet blij met de releaseplannen van 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise is helemaal niet blij met de releaseplannen van 'Mission: Impossible 7'

Cruise is niet blij dat Mission: Impossible maar kort in de bioscoop draait.

Tom Cruise is naar het schijnt allerminst blij met het releaseplan rond Mission: Impossible 7. Paramount+ wil de film binnen 45 dagen na de bioscooprelease al in zijn aanbod opnemen.

De Mission: Impossible-franchise is al ruim vijfentwintig jaar een van de meest consistent presterende franchises bij Paramount Pictures. Tom Cruise is mede daardoor ook al jaren een van de grootste sterren van de filmstudio.

Niet heel blij
Mission: Impossible 7 moet in september 2022 dan eindelijk in de bioscoop te zien zijn. Dat als gevolg van groot uitstel voor de film, dat natuurlijk weer voortkwam door problemen met het coronavirus.

Paramount Pictures prioriteert op dit moment streamingreleases boven bioscoopfilms. Daarom besloot men dan ook de films van de studio al na 45 dagen in de bioscoop op de streamingdienst te zetten.

The Hollywood Reporter meldt nu dat Cruise niet heel blij is met de releaseplannen van Paramount Pictures rond zijn nieuwste Mission: Impossible-film. Cruise is groot voorstander van releases in de bioscoop en neemt zijn werk zelfs zo serieus dat hij in december in een gelekte audio te horen was terwijl hij schreeuwde tegen zijn crewleden dat ze zich aan de coronaregels moesten houden.

NieuwsFilm

meest populair