Zelfs een 2-jarige kan James Bond spelen volgens deze 'No Time to Die'-ster

Zelfs een 2-jarige kan James Bond spelen volgens deze 'No Time to Die'-ster

Lashana Lynch heeft wel humor!

No Time to Die-ster Lashana Lynch grapt dat zelfs een tweejarige de rol van James Bond zou kunnen spelen. Lynch is straks te zien als een nieuwe MI6-agent, Nomi, die de 007-status heeft overgenomen.

De film had eigenlijk in april 2020 in de bioscoop moeten draaien. Maar we weten allemaal wat daarna gebeurde. In oktober is het dan eindelijk zover en krijgen we de film te zien. Wie daarna de rol van Daniel Craig overneemt is niet bekend.

Een tweejarige
Lynch heeft in elk geval een heerlijke manier van denken als het hierop aan komt. Wat haar betreft maakt het niet uit wie ze kiezen als opvolger van Craig.

Ze gelooft dat de volgende iteratie van het personage niet per se een blanke man zou hoeven zijn. De franchise is zo'n grote trekker dat zij denkt dat iedereen hem zou kunnen spelen:

"We bevinden ons in een tijd waarin de industrie het publiek niet alleen geeft wat het denkt te willen. Ze geven het publiek wat ze het publiek willen geven," begon ze tegenover The Guardian.

"Met Bond zou het een man of een vrouw kunnen zij. Iemand die blank, zwart, Aziatisch, van gemengde afkomst is. Iemand die jong of oud is. Aan het einde van de dag zou iedereen nog steeds naar de bioscoop gaan, zelfs als een 2-jarige de rol zou spelen."

NieuwsFilm

meest populair