'Gladiator'-regisseur Ridley Scott gaat voor verrassende film

'Gladiator'-regisseur Ridley Scott gaat voor verrassende film

Dit keer gaat de filmmaker voor een western of musical

Filmmaker Ridley Scott heeft al heel wat uiteenlopende films gemaakt. Uiteraard was er de scifi-horrorfilm Alien en won zijn film Gladiator de Oscar. Hij maakte ook de misdaadfilm American Gangster en nog dit jaar volgt de biopic House of Gucci.

Naast House of Gucci verschijnt van Scott binnenkort nog het vertraagde The Last Duel, maar zijn vizier is alweer gericht op een nieuw project. Het lijkt erop dat hij gaat kiezen voor een genre waarin hij nog niet eerder actief in is geweest.

Scott wil western of musical maken
Tijdens de persconferentie in Venetië voorafgaand aan de première van The Last Duel zei Scott dat hij zoekt naar iets dat hij nog niet eerder heeft gemaakt. "Ik heb de neiging om materiaal te zoeken dat ik nog niet eerder heb gedaan," zei de 83 jarige regisseur en producent.

"Ik ben constant op zoek naar iets dat fris en anders is. Ik heb nog nooit een musical gemaakt. Ik heb nog nooit een western gedaan," verklaarde Scott. "Dus daar ben ik nu naar op zoek."

Van Scott verschijnen binnenkort eerst The Last Duel (14 oktober) en daarna House of Gucci (25 november). Hieronder de trailers voor deze films. Naar welke van deze titels kijk jij het meest uit?




NieuwsFilm

meest populair