Andrew Garfield kan het hoe dan ook niet goed doen met 'Spider-Man: No Way Home'

Andrew Garfield kan het hoe dan ook niet goed doen met 'Spider-Man: No Way Home'

Hij kan het ontkennen, hij kan het bevestigen, het zal toch niet goed zijn.

Acteur Andrew Garfield houdt nog altijd vol dat hij niet betrokken is bij Spider-Man: No Way Home. Hij weet tegelijk ook dat hij niemand ervan kan overtuigen dat hij niet betrokken is.

Spider-man: No Way Home is de derde solofilm voor Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe. Er gaan heel veel geruchten over de film. Zo horen we dat naast Garfield ook Tobey Maguire weer te zien is als Spider-Man. Die geruchten winnen aan kracht doordat uit hun films schurken oversteken naar het MCU.

Altijd ontkend
Garfield heeft al vaker deze verhalen ontkend. En Holland stelde zelfs dat hij niets wist van een verschijning van de twee Spider-Man veteranen (waarmee hij ook niets uitsloot). Maar de geruchten houden aan.

In een interview met Variety vertelde Garfield weer dat hij echt niet betrokken is. Maar hij begrijpt ook dat niemand hem gelooft tot de film te zien is.

"Ik begrijp waarom mensen dol zijn op het concept daarvan, want ik ben ook fan. Je stelt je scènes voor en denkt: 'Oh god, hoe cool zou dat zijn?' Maar ik vind het belangrijk dat dit niet iets is waar ik mij bewust van ben en betrokken van ben. Maar ik weet dat ik niets kan zeggen dat iemand zal overtuigen. Wat ik ook zeg, ik ben fucked. Het wordt of heel teleurstellend voor mensen, of enorm opwindend."

NieuwsFilm

meest populair