'No Time to Die'-script is vrijwel continu aangepast tijdens de opnames

'No Time to Die'-script is vrijwel continu aangepast tijdens de opnames

Daniel Craig vertelt dat niets hetzelfde bleef.

Acteur Daniel Craig onthulde tijdens de podcast voor James Bond dat het scenario van No Time to Die constant aangepast werd tijdens de opnames.

De vijfde Bond-film van Craig is ook meteen zijn laatste en werd meermaals uitgesteld als gevolg van problemen achter de schermen, en als gevolg van de coronapandemie. Ooit moest de film al in april 2020 in de bioscoop draaien, maar nu beleeft de film eind deze maand zijn wereldpremière. In de aanloop naar de release horen we nu het een en ander over de film en het maken daarvan.

Het script bewerken
Craig vertelde in de preview voor de No Time to Die-podcast dat de film continu herschreven werd. Hij vertelde dat de makers "constant het script aanpasten en weer opnieuw bijwerkten" tijdens de opnames.

Het is geen verrassing dat het scenario constant aangepast werd. Meermaals werden nieuwe schrijvers en regisseurs aan boord gehaald, alvorens men definitief koos voor Cary Fukunaga.

Er staat veel druk op de film. No Time to Die rondt een verhaal van vijf films af, dat begon met Casino Royale. In de film volgen we Bond die uit zijn pensioen op Jamaica gehaald wordt door Felix Leiter, om te helpen zoeken naar een ontvoerde wetenschapper. Het brengt Bond op het pad naar een gevaarlijke vijand met een nieuw wapen waarmee hij de wereld bedreigt.

NieuwsFilm

meest populair