Alle druk op Disney: besluit over release 'Eternals' moet bijna vallen

Alle druk op Disney: besluit over release 'Eternals' moet bijna vallen

Marvel Studios en Disney moeten al bijna besluiten.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait net in de bioscoop en heeft het Labor Day-weekendrecord gebroken. Marvel Studios zal daar redelijk tevreden mee zijn, al kan het beter en is het maar de vraag of de film echt een succes is uiteindelijk (naar de maatstaven van de franchise dan...).

Ondanks het initiële succes, zullen Marvel en Disney nog moeten besluiten wat ze doen met de release van de film Eternals. Die staat voor november gepland. Maar wordt het een bioscooprelease, of een hybriderelease? Nu blijkt dat we daar heel snel een antwoord op gaan krijgen.

Paar weken maar
Yahoo meldt dat Disney nog geen beslissing genomen heeft over de releasestrategie van Eternals. Overwogen wordt om de film een soortgelijke release als Black Widow te geven, waarmee de film dan tegelijk op Disney+ en in de bioscoop draait.

Dat zou vooral nodig kunnen zijn omdat de deltavariant zich blijft verspreiden in de Verenigde Staten. Het toenemend aantal besmettingen zorgt er steeds maar voor dat de bioscopen niet uitverkocht zitten en films de grens van 1 miljard dollar maar niet weten te bereiken.

En dat is nou net een grens waar Marvel Studios behoorlijk vaak erg dicht bij in de buurt komt, maar nu dus niet echt. Uiteindelijk is het afwachten en zien wat er gaat gebeuren!

NieuwsFilm

meest populair